Povabilo k včlanitvi

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci spletnih strani Združenja borcev za vrednote NOB Grosuplje!

Zahvaljujemo se vam za vse všečke in delitve naših objav, ki pomagajo javnosti predstaviti naše delovanje. Trudimo se, da bi vam prikazali , kaj se dogaja na območju občin Grosuplje, Ivančna gorica in Dobrepolje, kjer naše Krajevne organizacije skrbijo za ohranjanje vrednot NOB, za vzdrževanje in obnovo 123 spominskih obeležij in za pripravo spominskih prireditev na katerih v sodelovanju s kulturnimi društvi , glasbeno šolo in osnovnimi šolami ohranjamo partizansko pesništvo.

Za izvajanje našega programa potrebujemo aktivno sodelovanje vseh, ki se zavedate, kako pomembno je ohranjati spomin na našo zgodovino in vlogo naših prednikov v borbi za svobodo in samostojnost slovenskega naroda. Vabimo vas, da se nam pridružite vsi, ki še niste naši člani. Izpolnite priloženo pristopno izjavo in nam jo podpisano pošljite na naslov: ZB NOB Grosuplje , Adamičeva cesta 14, Grosuplje. Podpisano izjavo lahko tudi skenirate in nam jo pošljete na Email: zbgrosuplje@siol.net. Na naš račun: 0202 2001 7432 703 nakažite članarino v višini 15,00 € . Po prejemu plačila članarine in pristopne izjave vam bomo poslali člansko izkaznico.

Da bomo lahko tudi pri sodelovanju z občinami dosegli večje razumevanje za podporo našim programom, je še kako pomembno tudi število aktivnih članov.

Podprite naše delovanje in se nam pridružite. Povabite tudi svoje sorodnike in prijatelje.

Franc Štibernik, predsednik ZB NOB Grosuplje

 

Želim se včlaniti! (pristopna izjava)

 

Delite na socialnem omrežju!